La nostra reflexió sobre l’Identitats i Miralls

Com a grup volem exposar el que ha suposat per a nosaltres Identitats i Miralls. Ha sigut una eperiència molt bona i única que ens ha ajudat a aprendre i conèixer a partir de diferents col·lectius com és el barri de la Mina. A més d’això, hem pogut posar en pràctica coneixements sobre notícies relacionades amb el barri i hem pogut aprendre com dirigir-nos als usuaris i usuàries.

La nostra visió sobre ell ha canviat per complet, sobretot per a l’Andrea Galán i l’Andrea Gimeno que no coneixien prácticamente el barri, únicament escoltàvem el que es deia d’ell i per variar, res de bó surtía d’aquests comentaris. La Carla, pel contrari viu a prop i passatemps a la Mina de tant en tant, per tant la seva visió s’ha mantingut amb els seus ideals inicials.

Pensem que aquesta experiència ens ha servit a les tres per ampliar coneixements y posar en pràctica tot allò que hem anat aprenent.

Una de les coses que més ens ha agradat ha sigut poder escoltar en persona com viuen, com són, que és per ells i elles el seu barri… i altres aspectes de tots els col.lectius amb els que hem tractat des del primer dia.

A més, hem tingut la sort de que tots i cadascun d’ells s’han implicat en les sessions, han participat i s’han implicat amb nosaltres i les nostres dinàmiques. Estem molt agraïdes amb ells i amb tots aquells que ens han donat aquesta oportunitat.

Pensem que és una experiència que mai oblidarem i que ens ha ajudat a seguir introduint-nos en alló que ens agrada, el treball social.

Carla Rubio, Andrea Galán i Andrea Gimeno

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *