Sessió de tancament per compartir reflexions i experiències

La quarta edició de Identitats i Miralls va tenir la seva darrera trobada el dimecres 3 de maig. En una jornada d’avaluació que iniciava a les 15h, alumnes i professores van tornar al punt de partida. Aquesta vegada, però, per realitzar el tancament del projecte.

L’acollida a l’última sessió va iniciar amb l’avaluació per equips. Les parelles van presentar un article final que recollia les conclusions i posava de manifest les millors experiències per a cada participant. Un espai que va servir per compartir i intercanviar sensacions, per regalar a la resta de companyes les vivències de cada grup.

La sessió va continuar amb l’avaluació més teòrica. En aquesta ocasió, es va fer una revisió dels textos que les parelles han anat publicant al bloc al llarg del projecte. D’aquests es van destacar els punts forts dels articles i els aspectes que podrien reforçar-se.

Com a tancament, les alumnes van realitzar una avaluació més personal. De manera individual, van participar en una dinàmica que permetia aportar allò que s’enduien com a aprenentatge i coneixement adquirit i allò altre que les havia deixat inquietes i amb la motivació de descobrir-ne més.

Al llarg d’aquesta darrera sessió de Identitats i Miralls, les participants van enregistrar les seves reflexions i sensacions a través d’un vídeo testimoni que aviat podreu visualitzar.

A més, l’equip de Comunicació de la Universitat de Barcelona va estar present durant una part de la sessió per conèixer i gravar a algunes de les alumnes i professores, apropant-se així a la realitat del projecte.