Últimes sessions al barri

La primera sessió del dia va ser amb l’equip de suport a les juntes d’escala. Al principi va ser una mica estrany per nosaltres, ja que va costar una mica que arrenquéssim, però al cap d’una estona tot ja va ser més fluït. Aquesta sessió ens va permetre conèixer un equip que nosaltres no coneixíem, no teníem gaire clar quina funció feien, però ens ho van explicar molt bé. Vam aprendre molt, ja que molts aspectes que vam comentar nosaltres els desconeixíem, o els coneixíem a mitges, vam veure diferents punts de vista, i això ens va permetre tenir una visió més global de tot, la sessió va anar molt lligada amb la notícia, així com en altres sessions sense adonar-te’n te’n desvincules una mica en aquesta no, gairebé tots els temes que vam comentar i tractar anaven directament relacionats amb la notícia. Va ser una sessió maca i enriquidora per això que hem comentat abans, nosaltres no coneixíem del tot alguns temes que van tractar i vam poder conèixer un equip que no coneixíem.

La última sessió va ser amb la treballadora social del Sagrat Cor Besòs, la Montse Prats. Va ser una sessió preciosa, ens va agradar molt perquè va ser molt fluïda i vam aprendre i descobrir un munt de coses, però alhora nosaltres també vam dir la nostra i vam establir un diàleg molt maco i molt enriquidor. Al fer-la amb una treballadora social a nosaltres que som estudiants de treball social, ja va fer que veiéssim la sessió diferent, perquè mai havíem tingut l’oportunitat de poder parlar directament amb una treballadora social, i això ens va permetre a banda de conèixer el barri i saber més sobre la notícia, conèixer l’àmbit en el que es mou i la feina que realitza ella com a treballadora social a l’escola. Va ser una sessió de 10.

Anna i Clàudia