El diari El Periódico s’interessa pel projecte “Identitats i Miralls” i li dedica un article

Al llarg d’aquesta edició, el projecte “Identitats i Miralls” ha estat protagonista d’alguns mitjans de comunicació. Betevé ràdio ja se’n va fer ressò i ara també ha mostrat el seu interès El Periódico. A través de la periodista Helena López Vallejo, el diari ha dedicat un article a l’experiència viscuda per part de les participants. En ell s’expliquen a fons els objectius d’un projecte que va néixer fa quatre anys, impulsat pel desdelamina.net i acompanyat per alumnes del Grau de Treball Social de la UB, a través de l’Aprenentatge i Servei (APS).

“El ejercicio siempre es similar. Las estudiantes plantean una noticia aparecida en la prensa durante el último año sobre el mediático barrio, y la comentan con los vecinos o trabajadores elegidos”, explica l’Helena sobre la metodologia de “Identitats i Miralls”.

Si voleu ampliar el contingut, no dubteu en accedir a la notícia “La Mina, tras el espejo”!