Dues sessions diferents a la resta

La primera sessió del dia la vam fer amb els nois i noies de l’UEC. Va ser una sessió molt divertida i maca ja que la noticia a treballar era un vídeo i això permetia fer una activitat més dinàmica, l’activitat va ser molt fluïda i tots vam aprendre molt, i no només de la noticia. Estàvem tots molt actius i receptius i això va permetre que la sessió es desenvolupés sense problemes, primer vam analitzar el vídeo i després vam fer una cartolina amb les diferents postures que adoptaven els que apareixien en el vídeo, la veritat és que els hi va quedar una cartolina molt maca. Se’ns va passar el temps molt ràpid, ens ho vam passar molt bé. També, agrair a l’educador que va estar present durant la sessió ja que en alguns moments potser tampoc sabíem què dir ja que era la primera sessió que fèiem d’aquest tipus i ens va ajudar i aportar molt.
La segona sessió del dia va ser amb alguns professionals del CAP, metges i infermeres. Al principi va ser una sessió una mica estranya perquè nosaltres fèiem preguntes i ells responien, però tampoc volíem que fos una entrevista. Després la cosa ja va ser més fluïda i la veritat és que va anar molt bé, vam conèixer un munt de coses que no sabíem, i és que amb qui millor per parlar del barri que amb gent que hi porta treballant tants anys? Tot i les diferents opinions que van sorgir, crec que tots vam aprendre alguna cosa nova, nosaltres segur, a part de l’experiència, vam veure i entendre diferents punts de vista que potser abans no contemplàvem.

Anna Valencia i Clàudia Robles