Primera sessió al barri de La Mina

La primera sessió al barri de la Mina va ser sorprenent, vam anar-hi sense tenir gaire idea del que hauríem de fer però molt il·lusionades perquè és una bona oportunitat i perquè d’alguna manera volíem conèixer el barri i trencar amb els típics estereotips. El dia ens va passar volant, realment va ser sorprenent, no només la visita pel barri sinó tot en general, també volem destacar l’hora de dinar, va ser una estona molt maca perquè ens va permetre conèixer-nos més entre nosaltres i passar una bona estona parlant i debatent sobre diferents temes i al bar on vam anar ens va encantar, estava tot molt bo i ens van tractar super bé, esperem tornar-hi aviat. Així doncs estem molt contentes la veritat, perquè la feina que haurem de fer està molt bé i és molt interessant, realment vam acabar amb una impressió diferent de la que havíem entrat, al principi no és que esperéssim res concret perquè no teniem massa idea del que hauríem de fer, vam quedar per venir juntes i durant el trajecte ho vam estar parlant, teníem curiositat sobre què faríem i anàvem amb aquella incertesa i certa inseguretat. En canvi vam sortir amb una visió completament diferent i amb moltes ganes de tornar-hi. La veritat és que estem encantades de formar part d’aquest projecte, per nosaltres és tot un repte.

Anna Valencia i Clàudia Robles