Sessió de aprenentatge

Vem decidir presentar-nos aquest aprenentatge i servei primer de tot perquè ens va cridar l’atenció, ja que mai havíem estat com a tal a la mina, ja fos per passar una tarda, per treball/estudis o simplement per fer el cafè i potser era perquè haviem sentit tantes històries, les quals no posicionaven gaire bé el barri de la mina. Un dels interés que també ens va cridar l’atenció a l’hora de presentarnos era com els mitjans de comunicació poden afavorir o no a l’hora de la reputació al barri, vam veure que amb una simple notícia depèn de com l’enfoquem poden afectar molt a alguns col·lectius i al lloc on resideixen.

Ens vam presentar i vam tenir la sort de que vem sortir escollides per poder dur-lo a terme, teniem una serie de expectatives, algunes bones i d’altres que no tan, pero un cop acabada la primera sessió que va ser quan ens vam trobar per primer cop i s’ens va explicar el projecte, vam poder comprovar que realment hi havien parts que eren com pensavem i les expectatives que potser no eren tan bones van millorar. Ens vam sentir molt ben acollides, ja que desde un principi va haver-hi molta comunicació entre tots i en cap moment ens va resultar incomode, també vam tenir l’oportunitat de poder donar un vol a la mina sense que ningú ens digues cuidado o ens avises de que havíem d’anar amb cuidado, ja que com hem dit abans sempre se’ns havia parlat malament d’aquest barri, per la seva mala reputació. Donant la volta per aquells barris ens vam adonar de que era un barri com qualsevol altre de qualsevol altre lloc, si que tenia algunes característiques que el feien únic i que potser en altres ciutats no ho trobaries pro tampoc era ben bé com ens havien explicat. Al acabar aquesta primera sessió vam sortir molt contentes i amb moltes ganes de poder començar aquesta experiencia

Laia i Georgina

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *