Què ha suposat l’Identitats i Miralls per a mi?

Jo abans no havia visitat aquest barri de La Mina, i el poc que l’havia sentit anomenar, era per la seva criminalització. Hi pot haver coses, però també es un barri com qualsevol altre, on hi viuen persones i es nota una diversitat de gent i  que realitzen les seves tasques de dia a dia com qualsevol altre barri. Puc dir que totes les persones amb les que he interactuat a La Mina és gent molt maca.

Per començar, agraeixo moltíssim a Identitats i Miralls i el projecte Aps per aquesta  oportunitat. Per mi ha  sigut una experiència molt enriquidora, tant en l’aspecte personal, com en el professional (ja com a futura  treballadora social).

En segon lloc, he de dir que en la primera sessió del servei anava una mica perduda i amb nervis per haver-me d’expressar davant de la gent, i amb el dubte del que aquests  col·lectius esperaven de  de mi,  però després em vaig adonar que era un intercanvi recíproc: jo els aportava i ells a mi. Fins i tot em dona la impressió que ells m’han aportat més a mi que no pas jo a ells.

 En tercer lloc, estic molt agraïda per tots els col·lectius amb els quals hem pogut treballar; han sigut molt oberts, molt propers i molt col·laboradors. Cada sessió,  ha sigut un descobriment i un aprenentatge nou. Treballar amb aquests col·lectius m’ha fet sentir cada cop més propera a aquest barri, abans tan llunyà; ara li tinc una estima molt especial.

En conclusió, com a futura treballadora social, crec que ha sigut molt interessant poder participar en aquesta sessió d’aprenentatge a l’inici del grau, perquè tot el que hem aprés en aquestes sessions ho podem aplicar a la realitat de la societat on vivim. Ara tinc un altre manera d’analitzar la informació que ens arriba pels mitjans de comunicació.

Per acabar, vull expressar un agraïment molt especial per a la María i l’Isma que han estat sempre per nosaltres, ajudant-nos a solucionar dubtes i tot el que calgués.

Jane Nduku Kaloki Nzisa

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *