Últimes reflexions de les nostres participants

Les sessions entre les nostres participants i els col·lectius van finalitzar però les alumnes ens han fet arribar dues valoracions finals sobre l’experienciència viscuda. En elles, resumeixen quin ha estat el seu pas pel projecte i conviden a la reflexió a través d’algunes conclusions interessants.

El grup del matí, format per l’Emilio, l’Ainara i la Laura, ens parlen d’experiència positiva, de nou repte i dels mitjans de comunicació al seu article “Un plaer”.

I la Teresa, la Luisa i el Jorge ens parlaven de sensacions, impressions i crítica en un text on comparàven l’experiència amb un sospir o amb una bufada d’una dent de lleó. A més, ens convidaven a la reflexió i a conèixer el barri de fons, en primera persona, deixant de banda els estereotips i les idees preconcebudes.

Des del projecte Identitats i Miralls, volem agraïr la participació de tots i totes i la col·laboració dels col·lectius i els grups de veïns i veïnes que s’hi han sumat, un any més, a la nostra proposta. Per a totes vosaltres, és aquest vídeo que hem realitzat tractant de resumir els aprenentatges que ens ha deixat aquesta cinquena edició.