3..2..1.. el compte enrere s’està acabant i està arribant el dia que amb tantes ànsies estàvem esperant !! Estem tan sols a hores d’ iniciar l’aventura proposada des del projecte “des de la Mina “. A més a més, hi han novetats en el nostre grup comptem amb una nova alicia la Maria, una altre estudiant de Treball social amb moltes ganes de viure aquesta experiència!!!

Avui ens hem reunit les 3 Alicies per tal d’organitzar els tallers que
durem a terme demà, han sorgit moltes idees i s’ha respirat un ambient ple de motivacions i il·lusions.

Tenim moltes ganes d’ aprendre del que ens poden oferir els nostres grups i ampliar els nostres coneixements sobre la Mina . Els nostres primers grups seran els usuaris del Punt Òmnia i un grup d’alumnes de 4 ESO, ja ho tenim tot preparat ara només queda poder compartir conjuntament aquesta experiència! Som-hi!

Laura, Maria i Janet